REZULTATE BACALAUREAT JUDEŢUL CLUJ: Rata de promovare de 54, 31 la sută, puţin peste cea de anul trecut

Promovabilitatea la examenul de bacalaureat în sesiunea din iulie 2012 a fost, în judeţul Cluj, de 54,31 la sută, înainte de contestaţii, puţin peste cea înregistrată anul trecut, când a fost de 54,07 la sută.

2207 afișări
Imaginea articolului REZULTATE BACALAUREAT JUDEŢUL CLUJ: Rata de promovare de 54, 31 la sută, puţin peste cea de anul trecut

REZULTATE BACALAUREAT JUDEŢUL CLUJ (Imagine: Sebastian Sascau/Mediafax Foto)

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Cluj, Valentin Cuibus, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX că la bacalaureat au fost înscrişi 5.388 de elevi, din care s-au prezentat la examene 5.191 elevi.

"Promovabilitatea la examenul de bacalaureat în sesiunea din iulie 2012 a fost, la nivelul judeţului Cluj, de 54,31 la sută, înainte de contestaţii. Promovabilitatea a fost mai bună decât cea înregistrată anul trecut, când a fost de 54,07 la sută. La bacalaureat au fost înscrişi 5.388 de elevi, din care s-au prezentat la examene 5.191 elevi", a spus Cuibus.

Contestaţiile se depun, luni, între orele 9.00 - 12.00, iar rezultatele finale vor fi date în 13 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici