Şapte drumuri naţionale, închise din cauza viscolului şi a ninsorii/ Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa va fi închisă marţi seara

Şapte drumuri naţionale din trei judeţe sunt închise, la ora transmiterii ştirii, din cauza viscolului şi a ninsorii, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române. De asemenea, Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa va fi închisă marţi seara, începând cu ora 19.00, informează CNAIR.

3247 afișări
Imaginea articolului Şapte drumuri naţionale, închise din cauza viscolului şi a ninsorii/ Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa va fi închisă marţi seara

Şase drumuri naţionale au fost închise din cauza zăpezii şi a viscolului

Update 18:52  „Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) informează participanţii la trafic că, începând cu ora 19.00, autostrada A2 va fi închisă circulaţiei rutiere”, se arată într-un comunicat transmis marţi de CNAIR.

Decizia de închidere a fost luată împreună cu Poliţia Rutieră „din cauza viscolului şi a vizibilităţii extrem de reduse, spre zero, care odată cu căderea nopţii pot ridica probleme serioase în timpul deplasării conducătorilor auto”, precizează CNAIR.

„Menţionăm că este absolut necesar ca toţi conducătorii auto să respecte indicaţiile şi recomandările Poliţiei Rutiere, precum şi restricţiile instituite şi să evite deplasările în zonele afectate de codul galben de viscol şi ninsori”, se mai arată în comunicatul citat.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de Twitter, @CNADNR.

Update 18:12 În judeţul Călăraşi, sunt închise circulaţiei DN 3 Lehliu – Călăraşi; DN31 Călăraşi – Olteniţa şi DN4 Bucureşti – Olteniţa în timp ce în judeţul Constanţa nu se circulă pe DN 22 Lumina – Mihai Viteazu şi nici pe DN 2 A Ovidiu - Hârşova.

În judeţul Giurgiu, sunt închise DN5B Giurgiu – Ghimpaţi şi DN41 Remuş – Olteniţa.

Mai multe drumuri naţionale sunt închise din cauza viscolului şi a ninsorii

Şase drumuri naţionale sunt închise, la ora 15.30, din cauza zăpezii şi a viscolului, pe alte nouă drumuri judeţene circulaţia fiind oprită din acelaşi motiv, potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

În judeţul Călăraşi, au fost închise DN4 – limita IF – Olteniţa şi DN3 – Călăraşi - Lehliu în timp ce în judeţul Ilfov nu se circulă pe DN4 - sensul către CL de la DNCB.

În judeţul Giurgiu, este închis circulaţiei DN5B – Giurgiu - Ghimpaţi, iar în judeţul Constanţa nu se circulă pe DN2A – Kogălniceanu – Hârşova şi pe DN22 – Lumina – Mihai Viteazu.

Alte nouă drumuri judeţene din judeţele Călăraşi şi Constanţei sunt închise circulaţiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici