Şase români, răniţi într-un ACCIDENT rutier petrecut în nordul Italiei - FOTO

Şase muncitori români au fost răniţi după ce vehiculul în care se aflau a lovit un stâlp, în apropierea oraşului italian Milano, relatează publicaţia L'Eco di Bergamo.

716 afișări
Imaginea articolului Şase români, răniţi într-un ACCIDENT rutier petrecut în nordul Italiei - FOTO

Şase români, răniţi într-un ACCIDENT rutier petrecut în nordul Italiei - FOTO (Imagine: ecodibergamo.it)

Accidentul a avut loc în localitatea Caravaggio, situată în apropiere de Milano. Şoferul unui vehicul marca Alfa Romeo 145 a pierdut controlul şi a intrat într-un stâlp. Trei dintre cele şase persoane aflate la bordul maşinii au avut nevoie de intervenţia echipelor pentru descarcerare, relatează publicaţia L'Eco di Bergamo.

Cele şase persoane - toţi muncitori români - au fost rănite în accident, dar contuziile nu sunt grave, iar starea lor este stabilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici