Schimbare majoră pentru una dintre cele mai cunoscute aplicaţii de mâncare

  • FoodPanda va fi cumpărat de către compania Glovo.
  • Acest lucru se va întâmpla după aprobarea dată de Consiliul Concurenţei.
  • Glovo a făcut un acord cu Delivery Hero, care include şi brandul Food Panda.
702 afișări
Imaginea articolului Schimbare majoră pentru una dintre cele mai cunoscute aplicaţii de mâncare

Schimbare majoră pentru una dintre cele mai cunoscute aplicaţii de mâncare

Food Panda va intra în portofoliul Glovo, după ce compania va achiziţiona mai multe companii care fac parte din grupul Delivery Hero din Europa Centrală şi de Est.

Glovo va achiziţiona compania FoodPanda în România şi Bulgaria, compania Donesi în Serbia, Muntenegru, Bosnia şi Herţegovina, şi Pauza în Croaţia. Valoarea totală a tranzacţiilor se ridică la 170 de milioane de euro.

Victor Racariu, managerul general al Glovo în Europa Centrală şi de Est, spune că a realizat acordul de a achiziţiona portofoliul central şi est european. În România, tranzacţia va fi finalizată după primirea aprobării Consiliului Concurenţei.

„Achiziţia asta în celelalte ţări. O să ajute foarte, foarte mult businessul. Momentan, până primim aprobare, cu siguranţă platformele o să lucreze independent. Pe viitor o să analizăm toate opţiunile pe care o să le avem. O să vrem să ducem mai departe tot ceea ce au reuşit ei să facă până în momentul acesta”, a declarat Victor Racariu, managerul general al Glovo.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici