Şicanare în trafic, la Braşov. Imaginile surprind o altercaţie între un taximetrist şi alt şofer. VIDEO

O şicanare în trafic, urmată de îmbrânceli între un taximetrist şi un alt şofer, a fost filmată la Braşov. Poliţiştii spun că verifică incidentul.

14159 afișări
Imaginea articolului Şicanare în trafic, la Braşov. Imaginile surprind o altercaţie între un taximetrist şi alt şofer. VIDEO

Şicanare în trafic, urmată de îmbrânceli între un taximetrist şi un alt şofer, la Braşov. VIDEO

Pe imagini se vede cum un taximetrist taie calea altui şofer, într-o intersecţie, şi opreşte maşina în faţa acestuia.

Cei doi şoferi coboară din maşini, se iau la ceartă şi se îmbrâncesc.

Apoi, fiecare se aşează la volanul maşinii sale şi pleacă.

„Ăştia nu sunt braşoveni :))”, comentează un utilizator.

Altul spune: „2 pămpălăi, aia e bătaie? Să meargă la bal la Vama Buzăului :))) Totuşi ce a făcut taximetristul acolo cu maşina e nesimţire deja. Au greşit amândoi că au fost cocoşi, dar taximetristul a depăşit orice urmă de corectitudine în trafic. La Canal cu ei :)))”.

Reprezentanţii Poliţiei Braşov au transmis că, în urma apariţiei imaginilor „în care doi conducători auto se şicanează în trafic”, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi fac verificări pentru clarificarea situaţiei.

Sursele citate au precizat, corespondentului MEDIAFAX, că cei doi şoferi urmează să fie identificaţi şi să se stabilească de la ce a pornit conflictul şi când a avut loc.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici