Tânăr din Caraş-Severin în stare gravă la spital după ce artificiile i-au explodat în faţă

Un tânăr de 30 de ani din localitatea Armeniş, judeţul Caraş-Severin, a ajuns în stare gravă la spital, după ce artificiile pe care le-a aprins de Revelion i-au explodat în faţă, el pierzându-şi un ochi şi având maxilarul fracturat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

178 afișări
Imaginea articolului Tânăr din Caraş-Severin în stare gravă la spital după ce artificiile i-au explodat în faţă

Tânăr din Caraş-Severin în stare gravă la spital după ce artificiile i-au explodat în faţă (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Caraş-Severin, Adiana Beţa, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că un tânăr de 30 de ani din localitatea Armeniş a ajuns de urgenţă la spital, după ce i-au explodat în faţă artificiile pe care încerca să le aprindă, în noaptea dintre ani, în faţa Căminului Cultural din localitate.

”La miezul nopţii, imediat după ora 24.00, am fost sesizaţi că în localitatea Armeniş un tânăr de 30 de ani care a încercat să aprindă artificii a fost grav rănit. El a fost transportat de urgenţă la Spitalul Municipal din Caransebeş, unde medicii au constatat că are maxilarul fracturat, are mai multe răni în zona capului şi şi-a pierdut un ochi”, a declarat Adriana Beţa.

Potrivit sursei citate, tânărul a fost transportat la Timişoara, la o clinică de specialitate, cu multiple traumatisme cranio-faciale.

O echipă a IPJ Caraş-Severin din care fac parte specialişti în arme şi muniţii cercetează modul în care s-a produs incidentul, iar poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să stabilească dacă artificiile erau cumpărate legal sau nu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici