Tânără LOVITĂ intenţionat cu maşina de fostul iubit

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost reţinut sâmbătă, acuzat că şi-a lovit fosta iubită în mod intenţionat cu maşina. Tânăra a ajuns la spital, viaţa fiindu-i pusă în pericol.

2635 afișări
Imaginea articolului Tânără LOVITĂ intenţionat cu maşina de fostul iubit

Tânără lovită intenţionat cu maşina de fostul iubit

Incidentul a avut loc vineri seara în comuna Filipeştii de Pădure din judeţul Prahova.

Poliţiştii au fost anunţaţi de martori prin 112 că o tânără a fost lovită intenţionat de o maşină.

Primele cercetări ale anchetatorilor arată că şoferul este fostul iubit al victimei.

”Este o anchetă în desfăşurare. Acesta a fost reţinut sâmbătă. Concluziile preliminare ale medicului legist au spus că viaţa victimei a fost pusă în pericol. Tânăra a fost transportată la spital. A fost accidentată cu autoturismul de fostul concubin. Se pare că a fost acroşată cu maşina cu intenţie. În urma impactului, tânăra a fost rănită”, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

După cele 24 de ore de reţinere, bărbatul de 21 de ani va fi audiat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, iar în funcţie de declaraţii ar putea fi prezentat în faţa judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici