Tatăl antrenorului Ioan Andone, bolnav de cancer de piele, a suferit două intervenţii chirugicale la faţă

Tatăl antrenorului Ioan Andone, Partenie, care suferă de cancer de piele, a fost supus, miercuri, la două intervenţii chirugicale în zona feţei, la Spitalul Dr. Alexandru Simionescu din Hunedoara, starea lui fiind stabilă, conform declaraţiilor medicilor.

209 afișări
Imaginea articolului Tatăl antrenorului Ioan Andone, bolnav de cancer de piele, a suferit două intervenţii chirugicale la faţă

Ioan Andone (Imagine: Thomas Campean/ Mediafax Foto)

Potrivit managerului Spitalului "Dr. Alexandru Simionescu" din Hunedoara, Bende Barna, cele două operaţii la care a fost supus Partenie Andone au reuşit.

"Intervenţiile chirugicale au reuşit, iar starea pacientului este stabilă. Ţinând cont de faptul că a fost supus unei anestezii generale, a rămas peste noapte la ATI, însă dimineaţă a fost dus în salonul de la chirurgie plastică. Cel mai probabil va fi externat luni", a declarat Bende Barna.

Tatăl antrenorului Ioan Andone a fost diagnosticat cu cancer de piele, iar intervenţiile chirugicale s-au efecuat la buză şi la nas.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici