Timiş: Doi tineri au murit după ce au fost loviţi de un autoturism care participa la curse ilegale

Doi tineri în vârstă de 20 şi 24 de ani au murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce şoferul unui autoturism care participa la curse ilegale de maşini a pierdut controlul volanului şi i-a lovit pe cei doi, care se aflau pe marginea drumului.

243 afișări
Imaginea articolului Timiş: Doi tineri au murit după ce au fost loviţi de un autoturism care participa la curse ilegale

Timiş: Doi tineri au murit după ce au fost loviţi de un autoturism care participa la curse ilegale (Imagine: Shutterstock)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Mirela Drăghicioiu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că două persoane au murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unui accident produs în localitatea Pesac.

"Un tânăr de 19 ani care a condus un autoturism pe DJ 692 în localitatea Pesac, în direcţia localităţii Lovrin, la kilometrul 45 a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare acroşând doi pietoni care se aflau pe carosabil, după care a ieşit în afara părţii carosabile şi a intrat în coliziune cu trei autovehicule parcate. În urma accidentului, cei doi tineri de 20 şi 24 de ani care se aflau pe carosabil au decedat", a declarat Mirela Drăghicioiu.

Poliţiştii de la locul accidentului spun că tânărul de 19 ani participa la curse ilegale la volanul unui autoturism marca BMW, după ce a fost la un majorat unde a consumat alcool. De altfel, şi celălalt şofer, cu care tânărul de 19 ani se întrecea, conducea tot un autoturism BMW şi consumase alcool la acelaşi majorat.

"În urma testărilor cu aparatul etilotest, în cazul tânărului de 19 ani rezultatul a fost de 0,70 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat, iar în cazul celuilalt şofer de 0,10 miligrame/litru alcool în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi participarea în calitate de conducător auto la întreceri neautorizate", a spus Drăghicioiu.

Potrivit sursei citate, tânărul de 19 ani care a provocat accidentul se află la audieri la sediul Poliţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici