Timişoara: Un bărbat a ameninţat că se aruncă de pe o macara dacă nu va fi eliberat Becali. Bărbatul, covins să coboare

Un bărbat de aproximativ 30 de ani s-a urcat, joi, pe o macara din apropierea sediului Poliţiei Timiş şi a ameninţat că se sinucide dacă nu va fi eliberat din închisoare Gigi Becali, la faţa locului sosind echipaje ale Poliţiei, pompierilor şi Ambulanţei. Bărbatul a fost convins să coboare după mai mult de o oră de negocieri.

482 afișări
Imaginea articolului Timişoara: Un bărbat a ameninţat că se aruncă de pe o macara dacă nu va fi eliberat Becali. Bărbatul, covins să coboare

Gigi Becali (Imagine: Razvan Chirita/ Mediafax Foto)

UPDATE 15:40 - Timişoreanul care ameninţa că se sinucide dacă nu va fi eliberat Becali, convins să coboare

Bărbatul din Timişoara care s-a urcat, joi, pe o macara din apropierea sediului Poliţiei Judeţene şi a ameninţat că se sinucide dacă nu va fi eliberat din închisoare Gigi Becali a fost convins de alpinişti să coboare, după mai mult de o oră de negocieri.

Trei alpinişti au fost chemaţi la locul incidentului, în apropierea sediului Poliţiei Timiş, pentru a urca pe macaraua pe care era bărbatul ce ameninţa că se sinucide dacă nu va fi eliberat din închisoare Gigi Becali.

Cei trei alpinişti l-au convins pe bărbat să coboare după mai mult de o oră de negocieri.

Bărbatul a urcat mai întâi pe acoperişul blocului de şapte etaje pentru costrucţia căruia era amplasată acolo macaraua, după care a coborât pe scările imobilului.

Echipajul de la Ambulanţă care se afla la locul incidentului l-a preluat pe bărbat şi l-a transportat la o clinică de psihiatrie din Timişoara pentru investigaţii.

Poliţia, pompierii şi medici de la Ambulanţă au fost chemaţi, joi, printr-un apel la 112, de un trecător care a observat că pe o macara aflată în zona centrală a municipiului s-a urcat un bărbat care ameninţă că se sinucide.

Macaraua este folosită la construcţia unui bloc de şapte etaje şi se află în apropierea sediului Inspectoratului de Poliţie Timiş.

Ajunşi la faţa locului, membrii echipajelor au constatat că este vorba despre un bărbat de 30 de ani, care are asupra sa o pungă cu aurolac şi care strigă că nu se va da jos de pe macara până când nu va fi pus în libertate Gigi Becali.

La faţa locului a sosit şi un negociator care încearcă să îl convingă pe bărbat să se dea jos de pe macara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici