TRAFIC aerian perturbat din cauza ceţii: Curse anulate sau redirecţionate de pe Aeroportul Internaţional din Timişoara

O cursă aeriană a fost redirecţionată, o alta a fost anulată, iar încă două sunt amânate, sâmbătă, pe Aeroportul Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara, din cauza ceţii, judeţul aflându-se sub avertizare de cod galben de ceaţă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

224 afișări
Imaginea articolului TRAFIC aerian perturbat din cauza ceţii: Curse anulate sau redirecţionate de pe Aeroportul Internaţional din Timişoara

TRAFIC aerian perturbat din cauza ceţii: Curse anulate sau redirecţionate de pe Aeroportul Internaţional din Timişoara (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Potrivit reprezentanţilor Aeroportului Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara, o cursă aeriană a companiei Wizz Air care venea de la Valencia (Spania) şi care urma să aterizeze, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Timişoara, a fost redirecţionată pe Aeroportul din Cluj-Napoca, din cauza ceţii.

Tot din cauza ceţii, cursa Tarom care ar fi trebuit să plece la ora 6.00 de la Timişoara spre Bucureşti a fost anulată.

De asemenea, alte două curse ale companiei Wizz Air care au fost programate să plece de la Timişoara spre Treviso (Italia), la ora 6.40, respectiv spre Bergamo (Italia), la ora 6.50, au fost amânate până la ridicarea ceţii.

Următoarele curse aeriene sunt programate după ora 14.00, când se aşteaptă să se ridice ceaţa, iar vizibilitatea să fie până la 400 de metri, pentru decolarea în siguranţă a avioanelor. În prezent, vizibilitatea pe Aeroportul din Timişoara este sub 50 de metri.

Judeţul Timiş se află sub avertizare cod galben de ceaţă încă de vineri seară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici