Trafic dificil în mai multe zone ale Capitalei, din cauza aglomeraţiei şi a ploii

Traficul se desfăşoară cu dificultate pe mai multe artere de circulaţie din Capitală, inclusiv pe Splaiul Independenţei şi pe tronsonul Piaţa Unirii - Piaţa Victoriei, din cauza numărului mare de maşini şi a condiţiilor meteo, anunţă Brigada de Poliţie Rutieră Bucureşti.

18 afișări
Imaginea articolului Trafic dificil în mai multe zone ale Capitalei, din cauza aglomeraţiei şi a ploii

Trafic dificil în mai multe zone ale Capitalei, din cauza aglomeraţiei şi a ploii (Imagine: Cătălina Filip/Arhiva Mediafax Foto)

Arterele pe care se circulă cu dificultate sunt Bulevardul Eroilor, Strada Răzoare, Bulevardul Carol I, Piaţa Unirii - Piaţa Victoriei, Splaiul Independenţei către Piaţa Unirii, Bucur Obor - Şoseaua Ştefan cel Mare - Calea Dorobanţilor, Piaţa Sudului şi Bulevardul Iuliu Maniu, se arată într-un comunicat de presă de miercuri al Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti.

Poliţiştii sfătuiesc şoferii să păstreze liber centrul intersecţiei, să nu depăşească coloana de autovehicule oprite la semafor şi să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră.

Totodată, conducătorii auto sunt rugaţi să nu oprească autovehiculele în locurile unde acest lucru este interzis şi să nu claxoneze inutil, precum şi să păstreze o distanţă de siguranţă în mers între autovehicule.

În plus, pe Şoseaua Alexandriei şi pe Splaiul Independenţei, unde s-a acumulat apă, şoferii sunt sfătuiţi să circule cu atenţie.

Bucureştenii pot sesiza acumulările de apă sau alte probleme de trafic la Dispeceratul Brigăzii Rutiere - telefon 021.9544.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici