Tragedie în Capitală. Tânăr lovit de tramvai în timp ce traversa strada

Un tânăr a fost lovit de tramvai, sâmbătă seară, pe Şoseaua Giurgiului din Capitală. Echipajele de intervenţie l-au scos de sub roţi, însă bărbatul nu a putut fi salvat. Primele indicii arată că acesta ar fi traversat neregulamentar.

37485 afișări
Imaginea articolului Tragedie în Capitală. Tânăr lovit de tramvai în timp ce traversa strada

Tragedie în Capitală. Tânăr lovit de tramvai în timp ce traversa strada

Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au precizat, pentru MEDIAFAX, că un tânăr a fost lovit, sâmbătă seară, de tramvai, pe Şoseaua Giurgiului.

Acesta a fost de sub roţi de echipajele de pompieri, însă nu au putut face nimic pentru el, fiind constatat decesul.

Potrivit Brigăzii Rutiere, şoferul tramvaiului care circula pe linia 11 l-a accidentat pe tânăr.

„Din primele date, cauza producerii accidentului ar fi traversarea neregulamentară”, arată Brigada.

Se efectuează cercetarea la faţa locului pentru a se stabili cauzele şi condiţiile producerii accidentului rutier. Traficul tramvaielor este restricţionat.

Taguri:
tramvai,
accident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici