Tramvai scăpat de sub control la Timişoara după ce vatmanul a leşinat

Un tramvai care circula pe linia 4 din Timişoara a scăpat de sub control, vineri după-amiaza, după ce vatmanul aflat la comenzi a leşinat, controlul garniturii fiind preluat de un controlor al regiei de transport care se afla întâmplător în vagon, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2451 afișări
Imaginea articolului Tramvai scăpat de sub control la Timişoara după ce vatmanul a leşinat

Tramvai scăpat de sub control la Timişoara după ce vatmanul a leşinat

Potrivit reprezentanţilor Regiei Autonome de Transport Timişoara, incidentul a avut loc pe strada Ştefan cel Mare din municipiu, după ce vatmanul unui tramvai care circula pe linia 4 a leşinat.

Conform sursei citate, în acel moment, în vagon se aflau mai mulţi pasageri, dar şi un controlor RATT, care a preluat imediat controlul comenzilor şi a reuşit să ducă tramvaiul câteva zeci de metri, oprindu-l în siguranţă.

La faţa locului a fost solicitată de urgenţă intervenţia unei ambulanţe, care l-a preluat pe vatman şi l-a transportat la spital.

De asemenea, la locul incidentului au ajuns reprezentanţi ai RATT, Poliţiei şi Inspectoratului Teritorial de Muncă, care au început o anchetă pentru a stabili circumstanţele producerii incidentului.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici