Trei copii şi doi adulţi, răniţi într-un accident rutier produs în Ilfov, la Ciolpani

Trei copii şi doi adulţi au fost răniţi, miercuri după-amiază, într-un accident rutier produs în localitatea Ciolpani din judeţul Ilfov, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii SMURD.

268 afișări
Imaginea articolului Trei copii şi doi adulţi, răniţi într-un accident rutier produs în Ilfov, la Ciolpani

UPDATE: Trei copii şi doi adulţi, răniţi într-un accident rutier produs în Ilfov, la Ciolpani

Copiii au suferit leziuni uşoare şi vor fi aduşi cu ambulanţa la Spitalul "Grigore Alexandrescu", pentru a fi examinaţi.

Adulţii răniţi, care sunt părinţii copiilor, au politraumatisme. Tatăl, lovit mai puternic în zona toracelui, a fost transportat la Spitalul Floreasca şi va fi internat, iar mama va fi dusă la Elias, însă, cel mai probabil, nu va rămâne în spital, potrivit surselor citate.

Reprezentanţii Centrului Infotrafic au precizat, pentru MEDIAFAX, că accidentul s-a produs în jurul orei 15.30, pe DN 1, sensul către Ploieşti.

Autoturismul în care se aflau copiii şi părinţii lor a ieşit de pe carosabil şi s-a lovit de un parapet.

Iniţial, potrivit primelor informaţii, s-a comunicat că în accident ar fi fost implicat şi un alt autoturism.

Tot pe DN 1, între localităţile braşovene Codlea şi Făgăraş, s-a produs, miercuri după-amiză, un accident în care au fost implicate trei autoturisme, traficul fiind blocat pe ambele sensuri la kilometrul 194+350 de metri, în zona localităţii braşovene Vlădeni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici