Trei elevi, la spital după ce au fost loviţi de o maşină pe o trecere de pietoni, în Bacău

Trei elevi în vârstă de 13 şi 14 ani au fost transportaţi la spital, miercuri, după ce au fost loviţi de o maşină pe o trecere de pietoni din municipiul Bacău, pe numele şoferului fiind întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

424 afișări
Imaginea articolului Trei elevi, la spital după ce au fost loviţi de o maşină pe o trecere de pietoni, în Bacău

Trei elevi, la spital după ce au fost loviţi de o maşină pe o trecere de pietoni, în Bacău

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău, cei trei copii au fost loviţi de maşină pe o trecere de pietoni, pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Bacău.

Copiii au fost accidentaţi în timp ce mergeau la şcoală.

"În urma accidentului, minorii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău. În ceea ce-l priveşte pe şofer, şi acesta a fost dus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei", a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru.

Poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele şoferului, în vârstă de 52 de ani, pentru vătămare corporală din culpă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici