Tulcea: Un microbuz în care se aflau cinci persoane a fost prins de viitură. Oamenii au fost salvaţi de pompieri

Un microbuz în care se aflau cinci persoane a fost prins de viitură, miercuri dimineaţă, pe DN 22F, în apropierea localităţii Horia din judeţul Tulcea, oamenii fiind salvaţi după o intervenţie a pompierilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1294 afișări
Imaginea articolului Tulcea: Un microbuz în care se aflau cinci persoane a fost prins de viitură. Oamenii au fost salvaţi de pompieri

Tulcea:Un microbuz în care se aflau cinci persoane a fost prins de viitură în apropierea localităţii

Echipele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Delta’’ al judeţului Tulcea au fost solicitate, prin numărul de apel unic 112, să intervină pe raza judeţului şi municipiului Tulcea în mai multe situaţii, în urma ploilor care au avut loc în cursul nopţii.

Astfel, în jurul orei 04.15, ISU Tulcea a fost anunţat că un microbuz în care se aflau cinci persoane a fost prins de viitură pe DN 22F, în apropierea localităţii Horia.

A fost solicitat imediat sprijinul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Horia, care a intervenit cu un buldoexcavator şi a salvat persoanele aflate în autoutilitară, transportându-le într-un loc sigur.

De asemenea, în jurul orei 07.30, pompierii tulceni au fost solicitaţi să intervină pe strada Barajului din municipiul Tulcea, pentru a evacuarea apei care inundat subsolul unei societăţi comerciale. La acest moment se acţionează la faţa locului cu o motopompă de mare capacitate si cu o autospecială cu apă şi spumă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici