Un adolescent din Brăila a murit într-un accident produs de un tânăr băut şi fără permis. Şoferul a fugit de la faţa locului

Un băiat de 16 ani a murit în urma unui accident care a avut loc în Făurei, judeţul Brăila, şoferul vinovat fiind un tânăr băut şi fără permis de conducere, care a pierdut controlul volanului şi a ieşit de pe drum. După accident, acesta a fugit de la faţa locului, fiind găsit de poliţişti.

1271 afișări
Imaginea articolului Un adolescent din Brăila a murit într-un accident produs de un tânăr băut şi fără permis. Şoferul a fugit de la faţa locului

Un adolescent din Brăila a murit într-un accident produs de un tânăr băut şi fără permis

În maşina condusă de tânărul de 18 ani, băut şi fără permis, se aflau alţi trei băieţi. Cei patru mergeau cu maşina, în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, pe un drum agricol din afara localităţii Făurei.

„Poliţia Oraşului Făurei a fost sesizată, prin apel 112, de către un localnic din comuna Jirlau cu privire la faptul că, pe un drum agricol, a avut loc un accident rutier. La fata locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului şi cei ai Serviciului Rutier Brăila care au stabilit că un tânăr de 18 ani, din comuna Jirlău, a condus un autoturism pe continuarea unei străzi din localitate, din direcţia râului Buzău către comuna Jirlău, iar după circa 300 de metri de la intrarea pe acest drum de exploataţie agricolă a ieşit în decor pe partea stângă a sensului de mers. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul unui minor, în vârstă de 16 ani, din Jirlău. În autoturism au mai fost şi alţi trei minori, cu vârste de 15 şi 16 ani, toţi din comuna Jirlău, care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale”, au anunţat, duminică, reprezentanţii IPJ Brăila.

Tânărul care a condus maşina a fugit de la faţa locului dar a fost prins la scurt timp, poliţiştii constatând că nu are permis de conducere şi că se afla sub influenţa alcoolului.

„Conducătorul auto a părăsit locul evenimentului, fiind depistat în scurt timp de poliţişti pe raza localităţii de domiciliu. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,85 mg/l, şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu deţine nici permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, au precizat poliţiştii brăileni.

Pe numele tânărului, poliţiştii au întocmit dosar penal şi fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici