Un angajat american al Bazei de la Mihail Kogălniceanu a provocat un accident rutier

Un cetăţean american, angajat civil al Bazei Militare de la Mihail Kogălniceanu, a provocat, miercuri dimineaţă, un accident rutier, în urma căruia o persoană a fost rănită uşor.

228 afișări
Imaginea articolului Un angajat american al Bazei de la Mihail Kogălniceanu a provocat un accident rutier

Un angajat american al Bazei de la Mihail Kogălniceanu a provocat un accident rutier (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, Antonio P. (49 de ani) conducea un autoturism Mitsubishi pe DN 2A de la Constanţa către Mihail Kogălniceanu, iar la un moment dat, după ce a trecut de Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, din cauza vitezei neadaptate la carosabilul umed, maşina a derapat şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat într-un autoturism Smart, condus de Vasile G. (35 de ani).

În urma impactului, o tânără de 25 de ani, pasageră în Smart, a fost rănită uşor.

Cetăţeanul american este anchetat pentru vătămare corporală din culpă.

Autoturismul Smart era condus de un pompier al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, aflat în timpul liber.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici