Un autocar cu 30 de persoane la bord a luat foc în judeţul Neamţ

Un autocar cu 30 de persoane la bord a luat foc în mers, în Trifeşti, judeţul Neamţ, oamenii reuşind să iasă din autovehicul fără să fie răniţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

886 afișări
Imaginea articolului Un autocar cu 30 de persoane la bord a luat foc în judeţul Neamţ

Un autocar cu 30 de persoane la bord a luat foc în judeţul Neamţ

Potrivit ISU Neamţ, incendiul a izbucnit la un autocar în care erau 30 de oameni, care se duceau la serviciu.

„La locul evenimentului s-au deplasat pompierii militari de la Detaşamentul de pompieri Roman, cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor. Incendiul se manifestă la una din roţile de pe axa spate, în autocar fiind aproximativ 30 de persoane care s-au autoevacuat până la sosirea forţelor de intervenţie”, a transmis ISU Neamţ.

Sursa citată a mai spus că autocarul transporta angajaţi de la o companie care îşi desfăşoară activitatea în Roman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici