Un bărbat a murit în timp ce stătea la rând la Casa de Pensii Braşov

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a murit, luni, în timp ce stătea la rând la ghişeul de informaţii din incinta Casei de Pensii din Braşov, medicii încercând timp de o jumătate de oră să îl resusciteze.

173 afișări

Potrivit directorului adjunct al Casei de Pensii Braşov, Ioan Pamparău, bărbatul aştepta la rând la ghişeul de informaţii, iar la un moment dat i s-a făcut rău şi a fost scos afară pe o bancă, de către ceilalţi pensionari care se aflau la rând. Aceştia au chemat ambulanţa prin serviciul de urgenţă 112, iar medicii au încercat să îl resusciteze timp de o jumătate de oră.

"Bărbatul a fost resuscitat câteva zeci de minute, însă din păcate nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Nu ştim care este cauza decesului, acesta urmând să fie stabilită în urma raportului medico-legal", a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, Ciprian Sfreja.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici