Un bărbat a murit în urma unei bătai cu partenerul de remi, într-un parc din Reşiţa

Un bărbat în vârstă de 61 de ani a murit, miercuri seara, într-un parc din oraşul Reşiţa, judeţul Caraş-Severin, după o bătaie cu un prieten cu care juca remi, poliţiştii deschizând un dosar penal pentru lovituri cauzatoare de moarte, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1745 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a murit în urma unei bătai cu partenerul de remi, într-un parc din Reşiţa

Un bărbat a murit în urma unei bătai cu partenerul de remi, într-un parc din Reşiţa

Crima a avut loc, miercuri, în Parcul Tricolorului, în zona B-dul Muncii din oraşul Reşiţa, judeţul Caraş-Severin.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, Dinu Nicorici, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că un conflict spontan a izbucnit între doi bărbaţi, de 59, respectiv 61 de ani. În timpul unei partide de remi, cei doi au început să se certe, iar apoi s-au luat la bătaie. La un moment dat, bărbatul de 61 de ani a căzut la pământ şi a murit, iar un trecător a sunat la 112.

“Am fost sesizaţi prin apel la 112 despre faptul că în Parcul Tricolorului, în zona B-dul Muncii din Reşiţa, un bărbat este căzut la pământ. S-a deplasat un echipaj de poliţie şi ambulanţa. S-a constatat faptul că doi bărbaţi, unul în vârstă de 59 de ani şi un al doilea în vârstă de 61 de ani, au jucat împreună remi, zona este amenajată, sunt mai multe mese unde se poate juca în aer liber table, şah, remi. Au jucat remi, după care, dintr-un motiv necunoscut, s-au certat şi s-au lovit reciproc. În urma acestor lovituri, bărbatul de 61 de ani a căzut la pământ şi a decedat”, afirmat Dinu Nicorici.

La faţa locului s-a deplasat şi o echipă de la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Caraş-Severin care, sub coordonarea procurorului de caz, a efectuat cercetările. Bărbatul de 59 de ani a fost audiat, iar apoi reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte.

Joi, bărbatul va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici