Un bărbat a sărit din maşină înainte ca aceasta să fie lovită de un tren. A scăpat numai cu zgârieturi

Un bărbat din Făgăraş a scăpat cu câteva zgârieturi după ce a reuşit să sară din maşina care se oprise pe calea ferată, cu puţin timp înainte ca aceasta să fie lovită de un tren de persoane care circula dinspre Braşov spre Sibiu.

553 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a sărit din maşină înainte ca aceasta să fie lovită de un tren. A scăpat numai cu zgârieturi

Un bărbat a sărit din maşină înainte ca aceasta să fie lovită de un tren. A scăpat numai cu zgârieturi (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Accidentul s-a petrecut, marţi la prânz, la o trecere la nivel cu calea ferată din Făgăraş, la ieşirea spre Sibiu, după ce şoferul unui autoturism a încercat să treacă, deşi văzuse
că vine trenul.

Potrivit primelor informaţii, autoturismul a avut o defecţiune la motor, iar bărbatul, care era singur în maşină, a sărit din maşină cu puţin timp înainte ca aceasta să fie lovită de un tren de persoane care circula de la Braşov spre Sibiu.

Autoturismul BMW a fost acroşat de tren, iar şoferul a scăpat doar cu câteva zgârieturi în urma căzăturii.

"Maşina a fost uşor avariată, iar şoferul, care era singur în maşină, a suferit răni superficiale. A intervenit un echipaj SMURD, dar bărbatul a refuzat transportul la spital", a spus căpitanul Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici