Un bărbat din Capitală a murit după ce a fost lovit de o maşină pe trecerea de pietoni

Un tânăr de 20 de ani a lovit mortal, marţi dimineaţă, un bărbat care traversa în timp ce semaforul arăta culoarea roşu pentru pietoni. Accidentul a avut loc în zona Pantelimon. Poliţiştii rutieri efectuează cercetări la faţa locului.

2783 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Capitală a murit după ce a fost lovit de o maşină pe trecerea de pietoni

Un bărbat din Capitală a murit după ce a fost lovit de o maşină pe trecerea de pietoni

Potrivit informaţiilor furnizate de Brigada Rutieră, un şofer de 20 de ani a lovit, pe trecerea de pietoni, un bărbat în vârstă de 65 de ani. În urma impactului, victima a decedat.

Din primele cercetări a rezultat că victima nu a respectat culoarea roşie a semaforului pentru pietoni, potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Accidentul a avut loc în jurul orei 09.00, în intersecţia dintre Şoseaua Pantelimon cu Şoseaua Fundeni.

Traficul este restricţionat pe Şoseaua Pantelimon, sensul către Piaţa Delfinului.

La momentul transmiterii ştirii, poliţiştii rutieri efectuează verificări pentru stabilirea exactă a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici