Un bărbat din judeţul Suceava a murit carbonizat în incendiul care i-a cuprins casa

Un bărbat de 84 de ani a fost găsit de pompieri, marţi dimineaţa, mort într-o locuinţă cuprinsă de flăcări în localitatea Negostina, judeţul Suceava, cauzele incendiului fiind în curs de stabilire, transmite corespondentul Mediafax.

128 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din judeţul Suceava a murit carbonizat în incendiul care i-a cuprins casa

Un bărbat din judeţul Suceava a murit carbonizat în incendiul care i-a cuprins casa

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, pompierii au fost solicitaţi să intervină marţi dimineaţa la un incendiu care a izbucnit la o gospodărie din satul Negostina, comuna Bălcăuţi. Focul a cuprins anexele gospodăreşti şi s-a extins şi la locuinţă, pompierii găsind în gospodăria cuprinsă de flăcări trupul unui bărbat carbonizat.

“În incendiu au ars anexele gospodăreşti şi parţial acoperişul casei. S-a găsit o victimă carbonizată. Este vorba despre un bărbat de 84 de ani. La această oră echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă lucrează pentru lichidarea focarelor, urmând să fie stabilită şi cauza probabilă care a dus la izbucnirea incendiului”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Alin Găleată.

La faţa locului pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava intervin cu mai multe autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o anchetă în acest caz fiind declanşată şi de Inspectoratul de Poliţie Suceava.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici