Un bărbat reţinut pentru furt a fugit din sediul Parchetului Judecătoriei Braşov

Un bărbat care fusese reţinut pe 24 de ore pentru furt şi condus la Parchetul Judecătoriei Braşov pentru audieri a fugit din sediul instituţiei profitând de neatenţia poliţistului care îl supraveghea, la ora actuală poliţiştii instituind filtre pentru căutarea fugarului.

283 afișări
Imaginea articolului Un bărbat reţinut pentru furt a fugit din sediul Parchetului Judecătoriei Braşov

Un bărbat reţinut pentru furt a fugit din sediul Parchetului Judecătoriei Braşov (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Potrivit procurorului Monica Munteanu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, instituţia care se ocupă de acest caz, D.A, în vârstă de 27 de ani, din Braşov, a fugit din sediul Parchetului la puţin timp după ce a fost audiat de către procurori într-un dosar de furturi multiple.

"Bărbatul a fost prezentat procurorului pentru audiere. La finalul audierii, a ieşit din sală, iar, în timp ce poliţistul lua dosarul, a reuşit să fugă", a precizat Munteanu.

Poliţiştii au instituit filtre în oraş pentru a-l prinde pe fugar, însă până la ora transmiterii acestei ştiri nu a fost de găsit.

D.A., originar din Braşov, nu se află la prima abatere, el fiind cercetat şi într-un dosar de distrugere prin incendiere, potrivit sursei citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici