Un bărbat şi nepotul acestuia au căzut în râul Dâmboviţa

Un bărbat în vârstă de 60 de ani şi nepotul acestuia, în vârstă de 13 ani, au căzut, duminică, în râul Dâmboviţa, copilul fiind scos de pompieri, conştient, echipajele de salvare efectuând manevre de resuscitare asupra adultului, anunţă reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

2184 afișări
Imaginea articolului Un bărbat şi nepotul acestuia au căzut în râul Dâmboviţa

Un bărbat şi nepotul acestuia au căzut în râul Dâmboviţa

Potrivit martorilor de la faţa locului, bunicul şi nepotul se aflau la pescuit pe râul Dâmboviţa, în zona Splaiului Unirii, iar, la un moment dat, bunicul ar fi alunecat şi a căzut în apă.Copilul ar fi încercat să-şi ajute bunicul, însă a căzut şi el, martorii sunând la numărul unic de urgenţă 112. Ulterior, la faţa locului a ajuns un echipaj al Secţiei 14 Poliţie, iar un agent a sărit în apă şi a reuşit să-l scoată pe copil la mal.

Potrivit altor informaţii însă, copilul ar fi fost cel care ar fi căzut în râu, iar bunicul ar fi încercat să-l scoată.

Angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov l-au scos pe bunic, însă acesta a fost scos inconştient, la ora transmiterii ştirii fiind efectuate manevre de resuscitare.

Copilul a fost preluat de medicii de pe ambulanţa SMURD sosită la faţa locului şi transportat la spitalul Marie Curie, iar bătrânul, la Spitalul Universitar.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici