Un bătrân de 84 de ani din Constanţa a pierdut controlul volanului şi a accidentat mortal un adolescent care stătea lângă o maşină parcată | FOTO

Un adolescent în vârstă de 16 ani a murit, luni, într-un accident provocat de un bărbat de 84 de ani, care a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un refugiu de pe DN 2, la ieşirea din Hârşova, judeţul Constanţa, lovind o maşină oprită, lângă care se aflau copilul şi tatăl său.

2934 afișări
Imaginea articolului Un bătrân de 84 de ani din Constanţa a pierdut controlul volanului şi a accidentat mortal un adolescent care stătea lângă o maşină parcată | FOTO

Un bătrân de 84 de ani din Constanţa a pierdut controlul volanului şi a ucis un adolescent care stătea lângă o maşină parcată

Potrivit poliţiştilor constănţeni, accidentul s-a petrecut în jurul orei 10.00, pe DN2A, la ieşire din Hârşova spre podul de la Giurgeni. Un autoturism înmatriculat în judeţul Bacău se deplasa dinspre Giurgeni către Hârşova, fiind condus de un bărbat în vârstă de 84 de ani.

„La un moment dat acesta a pierdut controlul autovehiculului către stânga şi a pătruns într-o parcare, unde a acroşat un minor de 16 ani, care se afla cu tatăl său lângă un alt autovehicul oprit”, spun poliţiştii constănţeni.

Ulterior, vehiculul condus de bărbatul de 84 de ani a ieşit în decor.

În urma accidentului, adolescentul a murit pe loc, iar şoferul vinovat a fost rănit grav.

Au fost solicitaţi să intervină şi pompierii militari, fiind trimise în zonă un elicopter şi o autospecială SMURD, dar şi cu o ambulanţă SAJ, precum şi descarcerarea, bătrânul fiind prins în maşina avariată. Acesta a fost scos de pompieri şi transportat la spital cu elicopterul SMURD.

Poliţiştii continuă cercetările la faţa locului cu privire la stabilirea împrejurărilor concrete în care s a produs accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici