FOTO Un câine Saint-Bernard orb s-a ghidat după vocea unui pompier şi a fost salvat dintr-un lac

Un câine Saint-Bernard nevăzător a dat dovadă de o isteţime de neimaginat, luni, când s-a lăsat ghidat de vocea unui pompier chemat să îl salveze dintr-un lac de agrement din localitatea Mihai Vodă, judeţul Giurgiu.

795 afișări
Imaginea articolului FOTO Un câine Saint-Bernard orb s-a ghidat după vocea unui pompier şi a fost salvat dintr-un lac

FOTO Un câine Saint-Bernard orb s-a ghidat după vocea unui pompier şi a fost salvat dintr-un lac

Pompierii giurgiuveni l-au întâlnit, luni, pe Slash, un Saint-Bernard nevăzător, care din cauza problemelor pe care le are la ochi, cel mai probabil, nu a văzut că se află pe malul abrupt al unui lac de agrement şi a căzut în apă.

Deşi era foarte speriat de ceea ce i se întâmplă, Saint-Bernard-ul a avut încredere în pompierii care au coborât pentru a-l scoate din apă şi s-a ghidat după vocea lor până când a ajuns într-un loc în care s-a simţit în siguranţă.

În cel mai scurt timp, Slash câinele a ajuns la stăpânul său, care a urmărit, speriat, întreaga acţiune de salvare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici