Video Un ceh şi fiica lui în vârstă de 10 ani, înzăpeziţi în Pasul Tărtărău

Doi cetăţeni cehi, un adult şi fiica sa în vârstă de 10 ani, au fost salvaţi de jandarmii montani din Alba, după ce au rămas înzăpeziţi în zona Pasul Tărtărău de pe DN67C.

161 afișări

Prin apel la 112, jandarmii montani din Alba au fost sesizaţi duminică despre faptul că două persone au rămas înzăpezite în zona Pasul Tărtărău de pe DN67C.

La faţa locului s-a deplasat patrula de jandarmi de la Postul de Jandarmi Montani Şugag care a identificat două perosane de cetaţenie cehă, un adult împreună cu fiica sa de 10 ani, care au rămas blocaţi în nămeţi.

Jandarmii au constatat că cehul şi fiica sa nu au nevoie de îngrijiri medicale de specialitate şi au recurs la deblocarea autovehiculului. Având în vedere faptul că în zonă zăpadă măsoară aproximativ 1 metru, au fost nevoiţi sa ceară ajutor, iar acesta a venit din partea Mănăstirii Oaşa care a trimis un buldo-excavator.

Cu ajutorul lor s-a reuşit deblocarea autovehiculului ca turiştii să-şi poată continua drumul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ceh,
înzăpezit,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici