Coletul suspect găsit lângă Spitalul Judeţean Vaslui s-a dovedit a fi inofensiv

Coletul suspect găsit în apropierea Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui s-a dovedit a fi inofensiv. Acesta conţinea un joc de biliard în miniatură şi un laptop.

520 afișări
Imaginea articolului Coletul suspect găsit lângă Spitalul Judeţean Vaslui s-a dovedit a fi inofensiv

Un colet suspect a fost găsit lângă Spitalul Judeţean Vaslui. Autorităţile sunt în ALERTĂ

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Vaslui, Cristian Lapa, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că în coletul suspect se afla un joc de biliard în miniatură şi un laptop.

”În colet a fost un laptop şi un joc de biliard în miniatură. A fost restricţionată circulaţia cât timp au intervenit cei de la SRI. O doamnă a sunat la 112 pentru că a găsit o geantă care era într-o staţie de autobuz, aproape de spital, şi i s-a părut suspect din cauza cutiei de la jocul de biliar. În astfel de cazuri, procedura este să se anunţe echipa de pirotehnişti din cadrul SRI. Trei magazine, chioşcuri, din zonă au fost închise. Acum totul a intrat în normal”, a spus Cristian Lapa.

Luni după-amiază un colet suspect a fost găsit în apropierea Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, iar autorităţile au fost alertate să asigure zona.

Un colet suspect a fost găsit lângă Spitalul Judeţean Vaslui. Autorităţile sunt în ALERTĂ

Un colet suspect a fost găsit în apropierea Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, autorităţile fiind alertate să asigure zona. Serviciul Român de Informaţii coordonează acţiunea.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vaslui, Loredana David, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că o femeie a semnalat prezenţa unui colet suspect aproape de spital.

”Am avut o sesizare de la o femeie care a precizat că este o geantă cu o cutie lângă o bancă din faţa Spitalului Judeţean, dar este o oarecare distanţă. Din acest moment comunicarea va fi preluată de SRI, noi avem atribuţii de a fluidiza circulaţia. SRI coordonează acţiunea”, a spus Loredana David.

La rândul său, plutonierul major Cepoi Vlad, reprezentant al ISU Vaslui, a declarat că instituţia pe care o reprezintă a fost solicitată de Poliţie să asigure zona la Spitalul Judeţean de Urgenţă, unde s-a semnalat prezenţa unui colet suspect.

”Pentru asigurarea măsurilor a fost trimis un echipaj”, a spus plutonierul major Cepoi Vlad.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici