Un copil de 11 ani, găsit spânzurat într-un centru de plasament din judeţul Caraş-Severin

Un băiat în vârstă de 11 ani a fost găsit spânzurat într-un centru de plasament din judeţul Caraş-Severin, poliţiştii deschizând un dosar penal pentru ucidere din culpă.

1685 afișări
Imaginea articolului Un copil de 11 ani, găsit spânzurat într-un centru de plasament din judeţul Caraş-Severin

Un copil de 11 ani, găsit spânzurat într-un centru de plasament din judeţul Caraş-Severin

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, Cecilia Dăneţ, a declarat, joi, corespondentului Mediafax, că incidentul a avut loc în seara zilei de marţi, la centrul de plasament din localitatea Zăgujeni.

„Am fost sesizaţi în data de 10 octombrie, la ora 19.00, cu privire la faptul că un minor de 11 ani a fost găsit inconştient. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi se fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat şi cum a survenit decesul", a afirmat Cecilia Dăneţ.

Potrivit anchetatorilor, cel mai probabil copilul s-a sinucis, dar acest lucru se va stabili în funcţie de datele anchetei.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Ionuţ Popovici, în subordinea căruia se află centrul de plasament, a declarat, la rândul său, că se face o cercetare administrativă la centrul de plasament, iar la final se vor lua măsuri împotriva angajaţilor.

„Din păcate, s-a produs o tragedie care, personal, m-a afectat. Organele abilitate cercetează această speţă. De asemenea, Consiliul Judeţean Caraş-Severin desfăşoară o cercetare administrativă şi pot să vă asigur că nu voi avea milă deloc faţă de cei care au greşit. În urma cercetărilor, va exista un raport consistent şi se vor lua măsuri foarte aspre faţă de cei care au greşit”, a afirmat Ionuţ Popovici.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici