Un copil de 14 ani a murit şi alte două persoane au fost rănite, după ce s-au răsturnat cu un taxi

Un copil de 14 ani a murit şi alte două persoane au fost rănite în urma unui grav accident petrecut, sâmbătă, pe un drum naţional din Bacău, după ce cei trei pasageri s-au răsturnat cu un taxi condus de un tânăr de 21 de ani, cercetat în prezent pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă.

308 afișări
Imaginea articolului Un copil de 14 ani a murit şi alte două persoane au fost rănite, după ce s-au răsturnat cu un taxi

Un copil de 14 ani a murit şi alte două persoane au fost rănite, după ce s-au răsturnat cu un taxi (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit cercetărilor desfăşurate de către poliţiştii băcăuani, accidentul a avut loc în dreptul localităţii Urecheşti, de pe drumul naţional DN 11 A, după ce şoferul unui taxi a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea dreaptă a şoselei, pe senul său de mers, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cei trei pasageri din maşină, toţi din judeţul Bacău, au fost răniţi, fiind preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spitalele din Adjud şi Oneşti.

"Din cauza leziunilor grave suferite, minorul de 14 ani a murit la Spitalul Municipal Adjud. Celelalte două victime, o adolescentă de 17 ani şi o femeie de 50 de ani, au primit îngrijiri medicale la Spitalul de Urgenţă Oneşti”, a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru.

Şoferul taximetrului a fost testat de anchetatori cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind unul negativ.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele taximetristului în vârstă de 21 de ani pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici