Un copil de 6 ani a fost operat la Botoşani după ce a căzut în cuţitul ţinut în mână de către mama sa

Un copil în vârstă de 6 ani a fost operat de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani după ce, joi seara, a căzut în cuţitul ţinut în mână de către mama sa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1365 afișări
Imaginea articolului Un copil de 6 ani a fost operat la Botoşani după ce a căzut în cuţitul ţinut în mână de către mama sa

Un copil de 6 ani a fost operat la Botoşani după ce a căzut în cuţitul ţinut în mână de către mama sa

Băieţelul de şase ani sărbătorea, alături de cei cinci fraţi, ziua de naştere a gemenilor familiei.

Mama sa le-a spus medicilor că, în timp ce tăia tortul, copilul a căzut în cuţitul pe care îl avea în mână.

“L-am operat. S-a încheiat cu bine. La nivelul ficatului şi la stomac a suferit leziuni. A fost accidental. Avea plagă la nivelul toracelui drept, care a atins ficatul şi parţial stomacul. Am înţeles că mama avea mulţi copii şi tăia un tort. Copilul va mai rămâne în spital 5-7 zile”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Yassin Jaber, medic primar sectia chirurgie- ortopedie la Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al judeţului Botoşani au anunţat, vineri, că fac cercetări în acest caz.

Există un dosar penal sub aspectul săvârşirii de vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani, Daniela Gheorghiescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici