Un copil de doi ani dintr-un sat din Bihor, dispărut de acasă - FOTO

Un copil de doi ani şi trei luni, din comuna bihoreană Brusturi, a dispărut luni de acasă, unde mama îl lăsase în grija unei surori mai mici, fiind căutat de poliţişti.

578 afișări
Imaginea articolului Un copil de doi ani dintr-un sat din Bihor, dispărut de acasă - FOTO

Un copil de doi ani dintr-un sat din Bihor, dispărut de acasă (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române, o femeie din localitatea Brusturi, sat Cuieşd, judeţul Bihor a sesizat, luni, la 112, faptul că fiul său a dispărut de la domiciliu în cursul aceleiaşi zile, în intervalul 10.00 - 10.30.

În sesizarea telefonică, făcută în jurul orei 12.10, femeia a declarat că fiul său, Puia Florin, în vârstă de 2 ani şi 3 luni, a fost lăsat în grija unei surori mai mici, de 13 ani.

Poliţiştii bihoreni, sprijiniţi de jandarmi şi de localnici, au demarat de urgenţă căutările pentru găsirea minorului dispărut.

Copilul prezintă următoarele semnalmente: înălţime 80 cm, greutate 15 - 20 kg., constituţie slabă, faţă ovală, ochi albaştri, păr blond, tuns scurt, cu o cicatrice în palma stângă, de 2 centimetri, dispusă longitudinal. El purta o bluză verde cu mânecă lungă, pantaloni lungi de culoare gri şi tenişi bleumarin.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 sau la 116.000 - numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici