Un mort şi doi răniţi, între care un copil de nouă ani, în urma unui accident în Ialomiţa

O persoană a murit şi alte două, între care un copil de nouă ani, au fost rănite, duminică, în urma unui accident produs DN 2, în judeţul Ialomiţa, după ce şoferiţa unui autoturism a virat brusc la stânga şi nu a acordat prioritate unui autovehicul care circula regulamentar.

150 afișări
Imaginea articolului Un mort şi doi răniţi, între care un copil de nouă ani, în urma unui accident în Ialomiţa

Un mort şi doi răniţi, între care un copil de nouă ani, în urma unui accident în Ialomiţa (Imagine: Shutterstock)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Ialomiţa, accidentul a avut loc pe DN 2, în apropierea localităţii Moviliţa.

Astfel, o femeie de 53 de ani aflată la volanul unui autoturism a virat brusc la stânga fără să se asigure, intenţionând să intre pe un drum care duce spre localitatea Dridu, şi s-a ciocnit cu un autoturism care circula regulamentar.

În urma impactului, o bătrână de 80 de ani aflată în autoturismul care a virat la stânga a murit.

De asemenea, şoferiţa care a provocat accidentul şi un copil în vârstă de nouă ani aflat în autoturismul care circula regulamentar au fost răniţi, fiind transportaţi la spital. Copilul a fost dus la o unitate medicală din Bucureşti.

În urma accidentului, circulaţia pe DN 2 s-a desfăşurat cu dificultate, însă la ora transmiterii acestei ştiri traficul rutier a fost reluat în condiţii normale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici