Un mort şi opt răniţi, între care trei copii, după ce un autocamion şi o maşină s-au ciocnit pe DN14

Un bărbat a murit şi alte opt persoane, între care trei copii transportaţi în portbagaj, au fost rănite, miercuri, după ce un autoturism şi un autocamion s-au ciocnit pe Drumul Naţional 14, la intrarea în localitatea Dumbrăveni, judeţul Sibiu, răniţii fiind transportaţi la spital.

145 afișări
Imaginea articolului Un mort şi opt răniţi, între care trei copii, după ce un autocamion şi o maşină s-au ciocnit pe DN14

Un mort şi opt răniţi, între care trei copii, după ce un autocamion şi o maşină s-au ciocnit pe DN14 (Imagine: Shutterstock)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Elena Welter, a declarat corespondentului MEDIAFAX că un autoturism şi un autocamion s-au ciocnit, miercuri, pe DN 14, la intrarea în localitatea Dumbrăveni.

"Cel mai probabil, accidentul s-a produs pe fondul neatenţiei la efectuarea unui viraj, şoferul autoturismului nu s-a asigurat şi a fost lovit de autocamion", a spus Welter.

Ea a adăugat că, în urma impactului, şoferul autoturismului a murit, iar alte opt persoane, între care trei copii, au fost rănite.

Welter a precizat că toţi cei opt răniţi provin din autoturism, copiii fiind transportaţi în portbagaj.

Răniţii au fost transportaţi la spital, iar în zona accidentului traficul se desfăşoară alternativ pe o singură bandă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici