Un mort şi şase răniţi, după ce un autoturism s-a ciocnit cu un autobuz pe drumul spre Poaina Braşov

O persoană a murit şi alte şase au fost rănite, duminică seară, în urma unui accident produs pe DN1 E, între Braşov şi Poiana Braşov, după ce un autoturism a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un autobuz de transport persoane, transmite corespondentul MEDIAFAX.

519 afișări
Imaginea articolului Un mort şi şase răniţi, după ce un autoturism s-a ciocnit cu un autobuz pe drumul spre Poaina Braşov

Un mort şi şase răniţi, după ce un autoturism s-a ciocnit cu un autobuz pe drumul spre Poaina Braşov (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Potrivit purtătorulu de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisar şef Liviu Naghi, şoferul unui autoturism care se deplasa dinspre Braşov spre Poiana Braşov a intrat pe contrasens cu viteză şi s-a ciocnit cu un autobuz al Regiei de Transport, care cobora din Poiană.

”În urma impactului, o persoană a decedatat, şoferul autoturismului. De asemenea, patru pasageri din autoturism au fost răniţi şi transportaţi la spital. Se fac în continaure cercetări la faţa locului”, a declarat Naghi pentru corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţi de Urgenţă (ISU) Braşov, pe lângă victimele din autoturism, au mai fost răniţi uşor doi călători din autobuz, unul dintre aceştia refuzând transportul al spital.

”Am intervenit cu un echipaj de descarcerare, patru echipaje SMURD şi două ambulanţe”, a spus Marian Terciu, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.

Circulaţia în zonă a fost oprită mai bine de o oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici