Un nou ACCIDENT la Peştera Polovragi: Un turist a murit după ce a căzut într-o prăpastie

Un turist de 43 de ani din Oradea a murit, vineri, după ce a căzut aproximativ 30 de metri într-o prăpastie, în apropiere de Peştera Polovragi, judeţul Gorj, în timp ce încerca să facă o fotografie.

1690 afișări
Imaginea articolului Un nou ACCIDENT la Peştera Polovragi: Un turist a murit după ce a căzut într-o prăpastie

Un nou ACCIDENT la Peştera Polovragi: Un turist a murit după ce a căzut într-o prăpastie (Imagine: Alin Ivan/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit primelor informaţii, bărbatul se afla în apropiere de Peştera Polovragi alături de un grup de turişti, iar la un moment dat, în timp ce voia să facă o fotografie, s-a dezechilibrat şi a căzut aproximativ 30 de metri într-o prăpastie.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Salvamont Gorj, care a constatat decesul bărbatului de 43 de ani.

La ora transmiterii acestei ştiri, în zonă se află poliţişti criminalişti şi un procuror pentru a face cercetări în acest caz.

Cadavrul turistului urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală (SML) Gorj, pentru necropsie.

La sfârşitul lunii august, mama Monicăi Gabor, în vârstă de 54 de ani, a murit, la scurt timp după vizitarea Peşterei Polovragi şi plecase cu un grup de turişti din Bacău să viziteze Cheile Olteţului, după ce a fost lovită în cap de o bucată de piatră în greutate de aproximativ şapte kilograme, care s-a desprins de pe un versant.

Două echipaje medicale, unul SMURD şi altul de la Ambulanţa Gorj, au mers atunci la locul incidentului, însă medicii nu i-au mai putut salva viaţa. Veronica Bulai a suferit un traumatism cranio-cerebral acut deschis extrem de grav, orice manevră de resuscitare fiind inutilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici