Un protestatar, sancţionat de jandarmi după ce l-a huiduit pe Iohannis, la Argeş. Ce i-a strigat acesta preşedintelui

Un bărbat l-a huiduit pe şeful statului Klaus Iohannis în momentul în care acesta a ajuns joi la uzinele din Piteşti, strigând "jos labele de pe Justiţie". Ulterior, bărbatul a fost amendat de jandarmi cu suma de 200 de lei.

1946 afișări
Imaginea articolului Un protestatar, sancţionat de jandarmi după ce l-a huiduit pe Iohannis, la Argeş. Ce i-a strigat acesta preşedintelui

Un protestatar, reţinut după ce l-a huiduit pe Iohannis, la Argeş. ce i-a strigat acesta preşedintelui

Preşedintele Klaus Iohannis a fost apostrofat, în judeţul Argeş, de un bărbat care i-a strigat: ”Jos labele de pe Justiţie. S-o luaţi pe Kovesi acasă”.

Imediat, omul a fost ridicat de jandarmi şi dus la maşina forţelor de ordine.

"Persoana în cauză a fost condusă la maşina Jandarmeriei şi sancţionată contravenţional pentru tulburarea liniştii publice" a declarat Alexandra Dumitrache, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, pentru MEDIAFAX.

Bărbatul a fost sancţionat cu suma de 200 de lei, a mai anunţat sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici