Focuri de ARMĂ pe litoral: Şoferul unui bolid de lux a forţat două baraje de poliţie. Bărbatul, REŢINUT după ce a fost urmărit 30 km

Un şofer în vârstă de 40 de ani a fost oprit de poliţişti doar după ce au tras focuri de armă, acesta gonind pe străzile din Mangalia, unde a forţat şi barajul format de oamenii legii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

15748 afișări
Imaginea articolului Focuri de ARMĂ pe litoral: Şoferul unui bolid de lux a forţat două baraje de poliţie. Bărbatul, REŢINUT după ce a fost urmărit 30 km

Un şofer, oprit cu focuri de ARMĂ după ce poliţiştii l-au urmărit 30 de kilometri

UPDATE: Şoferul a fost reţinut, duminică seara, acesta refuzând recoltarea probelor biologice, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Poliţiştii au emis pe numele bărbatului de 40 de ani, din Bucureşti, o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând ca luni să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Duminică dimineaţa, şoferul, care era la volanul unui bolid de lux, nu a oprit la semnalul poliţiştilor în Mangalia, care l-au urmărit 30 de kilometri.

Bărbatul a trecut prin două baraje ale Poliţiei şi a fost oprit cu focuri de armă în zona Podului Agigea. 

Potrivit anchetatorilor, duminică dimineaţă, în jurul orei 08.00, un echipaj de poliţie a încercat să oprească în municipiul Mangalia şoferul unui autoturismde lux, dar conducătorul auto nu a oprit la semnalul echipajului şi a continuat deplasarea în viteză.

La intrarea în Eforie Nord el a forţat un baraj al Poliţiei, format din două autospeciale şi o motocicletă, una dintre autospeciale fiind zgâriată uşor.

Ulterior, în zona podului de la Agigea, un alt baraj al poliţiei a reuşit să-l oprească pe şofer, dar numai după ce un poliţist a efectuat un foc de avertisment în plan vertical.

Bărbatul a fost dus la sediul Poliţiei din Mangalia pentru a fi testat şi ulterior să fie luate măsurile legale împoriva sa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici