Un tânăr a murit călcat de tren în judeţul Iaşi

Un tânăr a murit după ce, în noaptea de miercuri spre joi, a fost călcat de un tren, în zona Gării Târgu Frumos din judeţul Iaşi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

411 afișări
Imaginea articolului Un tânăr a murit călcat de tren în judeţul Iaşi

Accident feroviar mortal: un tânăr a murit călcat de tren în judeţul Iaşi

Reprezentanţii SMURD Iaşi au declarat că, în noaptea de miercuri spre joi, un trecător a observat în zona Gării Târgu Frumos cadavrul secţionat al unui tânăr.

"Un bărbat care trecea prin zonă a observat pe liniile de cale ferată cadavrul unui tânăr. La faţa locului a fost trimis un echipaj de ambulanţă, care a găsit pacientul, în vârstă de aproximativ 30 de ani, decedat în urma unui accident feroviar, el fiind tăiat de tren", a declarat joi prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, şefa UPU-SMURD Iaşi.

Potrivit acesteia, tânărul a suferit leziuni extrem de grave, incompatibile cu viaţa, iar echipajul medical nu a putut decât să constate decesul.

Poliţiştii ieşeni au deschis un dosar de cercetare penală pentru moarte suspectă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici