Un tânăr a murit şi alţi opt au fost răniţi, după ce maşina în care erau s-a izbit de un gard

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a murit, iar alţi opt au fost răniţi, după ce maşina cu care se întorceau de la discotecă a derapat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea Teleac din judeţul Alba, şi s-a izbit de un gard de beton.

45 afișări
Imaginea articolului Un tânăr a murit şi alţi opt au fost răniţi, după ce maşina în care erau s-a izbit de un gard

Un tânăr a murit şi alţi opt au fost răniţi, după ce maşina în care erau s-a izbit de un gard (Imagine: Mediafax Foto)

Tinerii sărbătorit ziua de naştere a prietenului lor în vârstă de 23 de ani, într-o discotecă din Drâmbar, iar ulterior au plecat spre casă, înghesuindu-se zece persoane într-un autoturism, potrivit Biroului de Presă al Poliţiei Judeţene Alba.

În satul Teleac, într-o curbă, tânărul care se afla la volan a pierdut controlul maşinii, iar din cauza vitezei neadaptate la carosabilul umed autotursimul a derapat şi s-a izbit de un gard de beton.

În urma impactului, şoferul a murit pe loc, iar opt dintre pasageri au fost răniţi, echipele de descarcerare intervenind pentru a-i scoate pe trei dintre aceştia dintre fiarele contorsionate ale maşinii.

Cei opt răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Alba, doi dintre ei, care au suferit răni grave, fiind internaţi.

Tinerii consumaseră băuturi alcoolice timp de mai multe ore, iar la întoarcerea spre casă sărbătoritul a decis să-i ducă cu maşina, deşi băuse şi nu avea nici permis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici