Un taximetrist care i-a furat un telefon mobil unui client şi l-a târât cu maşina 100 metri, reţinut

Un taximetrist în vârstă de 22 de ani, bănuit că a deposedat un minor de un telefon mobil şi l-a târât o distanţă de 100 de metri cu taximetrul pe care îl conducea, a fost reţinut, anunţă Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

5776 afișări
Imaginea articolului Un taximetrist care i-a furat un telefon mobil unui client şi l-a târât cu maşina 100 metri, reţinut

Un taximetrist care i-a furat un telefon mobil unui client şi l-a târât cu maşina 100 metri, reţinut (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

Poliţişti din cadrul Secţiei 2 au fost sesizaţi, marţi, de către un minor, în vârstă de 17 ani, referitor la faptul că, sâmbătă, în jurul orei 04.00, în timp ce se afla în faţa casei unde locuieşte, împreună cu fratele său, un taximetrist care i-a transportat la adresa respectivă a încercat să-i fure un telefon mobil.

"În urma investigaţiilor efectuate a rezultat faptul că cei doi fraţi au plecat din Centrul Vechi al Capitalei, cu un taximetru, însă pe traseu şoferul a cerut părţii vătămate telefonul mobil, sub pretextul apelării unui prieten. În momentul ajungerii la destinaţie, şoferul le-a cerut celor doi să coboare pentru a împinge autoturismul deoarece voia să schimbe alimentarea motorului de pe gaz pe benzină şi avea nevoie de ajutor pentru a porni, după care a demarat, fără a restitui telefonul. Întrucât portiera dreapta faţă rămăsese deschisă, victima a încercat să se urce în autoturism însă nu a reuşit, fiind târât pe o distanţă de aproximativ 100 de metri", se arată într-un comunicat de presă al Direcţiei Generale de Poliţie al Municipiului Bucureşti (DGPMB).

După ce şoferul autoturismului a oprit şi victima a reuşit să-şi recupereze telefonul, taximetristul a fugit.

"Din cercetările desfăşurate a rezultat presupunerea rezonabilă că fapta a fost comisă de un tânăr, în vârstă de 22 de ani, acesta fiind depistat şi condus pentru audieri la sediul subunităţii. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor", potrivit sursei citate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici