Un TIR a intrat într-o casă din Vâlcea, după ce şoferului i s-a făcut rău la volan. FOTO

Şoferul unui TIR a pierdut controlul volanului şi a intrat, luni, cu camionul într-o casă din localitatea Bujoreni, judeţul Vâlcea, prima ipoteză fiind aceea că bărbatului i s-a făcut rău. În urma accidentului, bărbatul a fost preluat în stare gravă e echipajele de prim-ajutor şi dus la spital.

561 afișări
Imaginea articolului Un TIR a intrat într-o casă din Vâlcea, după ce şoferului i s-a făcut rău la volan. FOTO

Potrivit Poliţiei Vâlcea, TIR-ul circula pe Drumul Naţional 7, dinspre Sibiu către Râmnicu Vâlcea, iar în localitatea Bujoreni, camionul a părăsit carsabilulul şi s-a oprit în peretele unei case.

Surse din anchetă spun că bărbatului care se afla la volan i s-ar fi făcut rău.

În urma impactului el a rămas încarcerat în cabină şi a fost nevoie de intervenţia unui unui echipaj de la Descarcerare.

Şoferul a fost dus la spitalul din Vâlcea în stare de inconştienţă.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici