Un tren cu 300 de pasageri a rămas blocat pe câmp mai mult de o oră. Incidentul a avut loc pe ruta Timişoara Nord – Bucureşti Nord

Aproximativ 300 de pasageri ai trenului Timişoara Nord – Bucureşti Nord au rămas, marţi, pe un câmp din judeţul Olt, timp de mai bine de o oră, după o defecţiune a locomotivei. CFR Călători a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele care au dus la incident.

2519 afișări
Imaginea articolului Un tren cu 300 de pasageri a rămas blocat pe câmp mai mult de o oră. Incidentul a avut loc pe ruta Timişoara Nord – Bucureşti Nord

Uu tren care circula pe ruta Timişoara Nord – Bucureşti Nord, cu 300 de pasageri, blocat în câmp peste o oră din cauza unei defecţiuni

Incidentul a avut loc marţi, în zona comunei Radomireşti, din judeţul Olt, în momentul în care trenul a încercat să frâneze.

Purtătorul de cuvânt al CFR Călători, Alina Predescu, a declarat că cei aproximativ 300 de pasageri din tren "au fost în siguranţă şi şi-au continuat călătoria cu acelaşi tren", după mai bine de o oră de staţionare, în câmp.

Reprezentantul CFR Călători a adăugat că se cercetează cauzele care au dus la producerea incidentului.

"Vagoanele nu au rămas pe câmp. A fost un incident în circulaţia trenului 1696 Timişoara Nord – Bucureşti Nord. Acest tren a frânat automat în zona Radomireşti, din cauza unei probleme apărute în circulaţie. Cei aproximativ 300 de pasageri au fost în siguranţă şi şi-au continuat călătoria cu acelaşi tren. Trenul şi-a reluat, practic, traseul după aproximativ o oră de staţionare. La acest moment sunt cercetate cauzele care au condus la incident", a declarat Alina Predescu.

În ceea ce priveşte informaţia potrivit căreia locomotiva şi-ar fi continuat drumul, în timp ce cele opt vagoane au rămas în câmp, reprezentantul CFR a spus: "Nu ştiu să vă spun exact care au fost manevrele care s-au efectuat".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici