Vaslui: Un şofer a murit secţionat de un parapet de pe marginea drumului european E 581

Un şofer de 75 de ani din Bârlad a murit, duminică după-amiază, în urma unui grav accident petrecut pe un sector de drum european din judeţul Vaslui, după ce a fost secţionat de capătul unui parapet de pe marginea şoselei, în care a intrat cu viteză, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3453 afișări
Imaginea articolului Vaslui: Un şofer a murit secţionat de un parapet de pe marginea drumului european E 581

Vaslui: Un şofer a murit secţionat de un parapet de pe marginea drumului european E 581

Potrivit primelor cercetări desfăşurate de către poliţiştii vasluieni, accidentul a avut loc în afara localităţii Şapte Case, de pe drumul european E 581, după ce bătrânul aflat la volan a ieşit de pe o pasarelă care traversează linii de cale ferată şi a intrat, pe fondul carosabilului umed şi al vitezei, într-un parapet metalic de pe marginea şoselei.

În urma impactului, capătul parapetului metalic a pătruns prin parbrizul maşinii, ieşită de pe carosabil, şi l-a secţionat pe şofer.

"Leziunile traumatice grave au condus la decesul conducătorului auto la locul accidentului. Poliţiştii Serviciului Rutier continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care s-a petrecut tragicul eveniment rutier”, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Pentru o scurtă perioadă de timp, traficul rutier a fost perturbat în zonă din cauza intervenţiei echipajelor de ambulanţă, poliţie şi pompieri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici