VIDEO Două şoferiţe periculoase sunt căutate în Gorj. Manevrele interzise care le-au adus în vizorul poliţiştilor

  • Poliţiştii din Gorj caută două şoferiţe care au fost filmate în timp ce încalcă regulile de circulaţie.
  • Una dintre ele a ocolit sensul giratoriu prin partea stângă.
  • Cealaltă a intrat pe interzis, depăşind linia dublă continuă şi tăind calea unei maşini.
3326 afișări

Incidentele nu au legătură între ele şi sunt anchetate de poliţiştii gorjeni. În ambele cazuri, şoferiţele care încalcă regulile au fost filmate cu ajutorul camerelor din bordul altor maşini.

În imagini apare o maşină care intră într-un sens giratoriu, dar nu ocoleşte prin dreapta, ci prin stânga, tăind calea altei maşini.

Cea de a doua şoferiţă căutată de poliţişti a claxonat în repetate rânduri şi apoi a virat la stânga, deşi manevra este interzisă în acea zonă, încălcând linia dublă continuă şi obligând un şofer care circula regulamentar să frâneze brusc.

După ce vor fi identificate, cele două şoferiţe ar putea fi sancţionate de poliţişti.

VEZI AICI VIDEO Un bucureştean şi-a adus maşina la plajă, chiar pe malul mării. Amenda primită l-ar putea convinge să nu repete gestul

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
soferi,
auto,
masini

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici