Video Viitoarea soţie a lui Radu Mazăre, declaraţii la Penitenciarul Rahova: Vor fi suc şi fursecuri la nuntă. Pentru dragoste, orice obstacol e trecut | FOTO, VIDEO

Roxana Mihalache, iubita lui Radu Mazăre, a declarat, după ce l-a vizitat la Rahova, că nu a discutat nimic despre nuntă cu fostul edil, însă cel mai probabil vor servi suc şi fursecuri la ceremonie. Mihalache a mai spus că Mazăre coase şi calcă feţe de pernă şi cearşafuri.

11183 afișări

„Nu am discutat nimic despre nuntă. nici despre ţinută. Acest lucru nu este un subiect foarte important. O să merg mâine la primărie să depun actele (pentru nuntă, n.r.). Pentru mine nu e un lucru foarte important rochia”, a spus Roxana Mihalache, după vizita de la Penitenciarul Rahova.

Potrivit acesteia, fostul edil „arată foarte bine”.

„Se ţine tare în continuare. (...) Pentru dragoste, orice obstacol poate fi trecut. (...) Am mai trecut prin etapa asta când a fost arestat preventiv şi era la Constanţa, mă aşteptam la acel geam, la acel telefon să vorbesc cu el. (...) Mi-a spus că avem voie să stăm la masă de ziua lui”, a spus logodnica lui Radu Mazăre.

Întrebată care este activitatea fostului edil, Roxana Mihalache a răspuns: „Merge la muncă, toate zilele sunt la fel. Croieşte cearşeafuri, trage la maşină cearşeafuri, feţe de pernă, calcă. I-am spus că pot să-l ajut”.

De asemenea, sursa citată a mai spus că, cele necesare pentru nunta din penitenciar trebuie cumpărate din interiorul unităţii de detenţie.

Întrebată cu ce va înlocui şampania de la nuntă, Roxana Mihalache a spus: „Cu suc. (Iar tortul, n.r.) Probabil cu nişte fursecuri”.

Viitoarea soţie a lui Radu Mazăre, la Penitenciarul Rahova: Nu mă aşteptam să mă ceară.

Roxana Mihalache, viitoarea soţie a lui Radu Mazăre, s-a prezentat, joi, la Penitenciarul Rahova, unde a declarat că nu se aştepta să fie cerută în căsătorie, însă vor trece peste faptul că acesta este închis. Mihalache a spus că, de când l-a cunoscut pe Mazăre, s-a simţit în luna de miere. 

„Eu tot am întrebat unde trebuie să mergem, de ce, cum? Mergem la Poliţie. O să vă zică responsabilul. Toată această poveste cu responsabilul până în momentul în care am ajuns acolo şi acest responsabil nu mai apărea. Ne-au luat toate lucrurile şi ne-au ţinut arestaţi într-un birou”, a rememorat Roxana Mihalache momentul arestării din Madagascar.

Viitoarea soţie a lui Radu Mazăre a spus că fostul edil nu a avut probleme în Madagascar: „El nu a avut niciodată probleme în Madagascar. (...) Niciodată cu nimic (nu l-a căutat poliţia, n.r.). (Autorităţile, n.r.) Ştiau că el locuieşte şi de situaţia lui.”.

Întrebată cum era viaţa lor în Madagascar, Mihalache a spus că era „una normală”.

„Plăcută, cu activităţi. Foarte frumos. Eu, funcţia pe care o am, nu am timp să stau la plaje, ba din contră, mă ocup de tot ce înseamnă administrativ, de client. Şi tot ce înseamnă administrativ”, a spus Roxana Mihalache.

Iubita lui Mazăre a spus că nu se aştepta să fie cerută în căsătorie: „Nu m-am aşteptat (să o ceară de soţie, n.r). Relaţia pe care o am cu Radu am avut-o şi o am în continuare am trăit-o ca şi când eram deja căsătoriţi. O trăiesc în continuare. O simt ca o relaţie oficializată. Nu e uşor, dar trecem peste, că nu avem de ce să stăm să ne chinuim cu gândul că ne desparte un zid. (...) Inelul, rochia, şi lucrurile materiale nu sunt foarte importante pentru mine. (...) Nu ne-am gândit la copil. Nici înainte, nici acum. Sincer nu ştiu de ce a făcut-o acum (a cerut-o în căsătorie, n.r.). Probabil aşa a simţit. Problemele lui juridice au fost mult mai importante. Eu l-am înţeles. Am fost lângă el. (...) Luna de miere am avut de când ne-am cunoscut până acum”.

Fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, vrea să se căsătorească cu iubita sa pe data de 10 iulie, aşteptând în acest sens un răspuns de la oficialii Primăriei Sectorului 5, unde trebuie depuse actele. Iniţial, fostul edil a vrut să se căsătorească pe 5 iulie, atunci când împlineşte şi 51 de ani, dar acest lucru nu va fi posibil.

Potrivit legii, numărul maxim de persoane care pot participa la un astfel de eveniment este de 10. „Familiile şi atât. Şi nu ajung toţi membrii doritori”, a mai spus, pentru MEDIAFAX, fratele fostului primar.

O comisie a Penitenciarului Rahova a decis, după ce ce s-a încheiat perioada de carantină pentru Radu Mazăre, ca fostul primar al Constanţei să rămână tot în această unitate de detenţie, în regim închis, până în anul 2021.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici