Vreme geroasă de 1 Decembrie la Bucureşti şi la Alba Iulia

Meteorologii anunţă că sâmbătă, în ziua de 1 Decembrie, vremea va fi deosebit de rece, cu temperaturi de minus 10 grade, la începutul zilei, atât la Bucureşti cât şi la Alba Iulia, acolo unde vor avea loc paradele de Ziua Naţională.

904 afișări
Imaginea articolului Vreme geroasă de 1 Decembrie la Bucureşti şi la Alba Iulia

Vreme geroasă de 1 Decembrie la Bucureşti şi la Alba Iulia

„De 1 Decembrie, în ţară aşteptăm în continuare o vreme deosebit de rece, geroasă dimineaţa şi noaptea, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între minus 9 şi plus 3 grade, valorile pozitive fiind doar în vestul României, şi temperaturi minime între minus 15 şi minus 4 grade, chiar mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei”, a declarat, pentru MEDIAFAX, meteorologul de serviciu al Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Vremea va fi deosebit de rece şi în Bucureşti, iar la începutul zilei vor fi minus 10 grade Celsius, ceea ce înseamncă că şi la ora 10.00, când va începe parada militară de Ziua Naţională, vremea va fi geroasă.

„În Capitală vom avea o vreme deosebit de rece pentru această perioadă, iar temperaturile vor urca de la minus 10 grade la începutul zilei pînă la minus 2 grade, apoi vor scădea la minus 12 grade în cursul nopţii de 1 spre 2 decembrie. Cerul va fi variabil, deci nu ne aşteptăm la precipitaţii”, mai spune reprezentantul ANM.

Potrivit acestuia, pentru Alba Iulia, vremea va fi în continuare deosebit de rece de 1 decembrie, „cam aceleaşi temperaturi la fel ca în Bucureşti”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici